|
|
|
|
|
Autor:
chmurka
|
17.09.2008 11:42 |
Fajne mebelki dziecięce na wyprzedaży
Jeśli ktoś szuka mebli do pokoju dziecka to polecam meble baggi, sama zakupiłam kolekcję morską i jestem bardzo zadowolona, a teraz sa na konkretnej wyprzedaży do -50%, możecie je zobaczyć na www.baggi.com.pl :-) |
wyślij odpowiedź |
Autor:
Agnieszka Madziar
|
27.05.2009 22:52 |
Odp:Fajne mebelki dziecięce na wyprzedaży
|
Niestety super promocja już się skończyła, sprawdzałam osobiście, ale mebelki rzeczywiście super, teraz poza pokojami dziecięcymi pojawiły się meble dla przedszkoli, całkiem przyzwoicie wyglądają i są dostępne w kolorystyce z każdej z kolekcji tych mebli dziecięcych Baggi, ja chyba będę musiała poczekać na kolejne wyprzedaże :) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
piksi
|
05.06.2009 13:11 |
Odp:Odp:Fajne mebelki dziecięce na wyprzedaży
|
witam
Przeglądnęłam ofertę tych mebli bardzo ładne, zaglądnijcie na http://www.globinit.com.pl - tam jest pełna oferta tego producenta, są tam i meble dla dzieci Baggi i pozostałe ich produkty.
Pozdrawiam |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: arika
|
27.11.2009 14:46 |
Odp:Odp:Odp:Fajne mebelki dziecięce na wyprzedaży
|
A ja polecam www.meblik.pl śliczne grawerowane nie żadne naklejki:) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: iśka
|
13.04.2010 15:09 |
Odp:Odp:Odp:Odp:Fajne mebelki dziecięce na wyprzedaży
|
i może jeszcze www.locomoco.pl mają takie cudne kolory:-) , jeszcze ich nie kupiłam, ale zamierzam. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Zocha Kowalska
|
16.10.2013 11:06 |
Odp:Odp:Odp:Odp:Fajne mebelki dziecięce na wyprzedaży
|
Piękne mebelki znajdziesz na baggidesign.pl, ja kupiłam tam meble młodzieżowe Tatto white. Co najważniejsze jest duży wybór zarówno dla dzieci jak i młodzieży.Ja dosztukowywałam sobie meble w miarę jak mała rosła- kilka elementów znalazłam an wyprzedaży. Pozdrawiam Zocha |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: ;-)
|
23.03.2018 00:00 |
;-)
|
Ja też polecam fajne meble dla dzieci z lanomeble ;-) |
wyślij odpowiedź |
|
|