Autor: asia
|
25.05.2019 23:53 |
:)
|
Próbowałaś może tego kleju Tadam? Widziałam jakiś czas temu reklamę w TV i wydaje mi się, że może to być dobre rozwiązanie, ale przyznaję, że sama jeszcze nie testowałam:) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Ola
|
29.05.2019 23:22 |
buty
|
Mojemu notorycznie odklejają sie noski, faktycznie sklejam tym klejem i dobrze się trzyma |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
oetadam
|
04.06.2019 21:31 |
klej tadam
|
Witam! Doska, Asia, zachęcam Was do wypróbowania kleju TADAM®, który jest przeznaczony głównie do butów sportowych (inne także pomoże skleić). To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do zakupu i sprawdzenia jego mocy działania.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Asia
|
07.06.2019 21:33 |
|
Proszę powiedzieć, gdzie mogłabym kupić ten klej, bo szczerze mówiąc rozglądałam się w okolicznych sklepach i jakoś nie rzucił mi się w oczy. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
oetadam
|
17.06.2019 18:48 |
klej tadam
|
Witam! Asia, klej TADAM® jest dostępny w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
niemanas
|
30.06.2019 01:46 |
klej
|
I jaki to koszt? I na ile wystarcza, jeden klej jedna para butów, czy można go przechować? |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
oetadam
|
13.07.2019 21:57 |
klej tadam
|
Witam! Niemanas, klej TADAM® kupisz za ok. 9-10 zł. Opakowanie kleju pozwoli skeić kilka par butów.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Sorni
|
25.07.2019 00:42 |
|
A jak w takim razie mam później przechować taki klej, żeby nadał się do ponownego użycia za jakiś czas? |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
karamsa
|
31.07.2019 13:13 |
klej
|
zakręć go dokładnie żeby nie było ostępu powietrza, tylko ten dziubek przetrzyj papierem żeby kleju na nim nie było |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
oetadam
|
03.08.2019 17:48 |
Odp::)
|
Witam! Sorni, w celu uniknięcia wyschnięcia kleju TADAM® należy we właściwy sposób oczyścić dozownik po jego użyciu. W tym celu zalecam użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zaleca się przechowywać klej TADAM® w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Aniela
|
17.08.2019 01:55 |
pytanie
|
Jakiś czas temu skleiłam buty klejem Tadam i jestem zachwycona bo trzymają się bardzo dobrze. Zastanawiam się tylko, czy można je wyprać w pralce? Nie rozkleją się? Przydałoby się je odświeżyć. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
oetadam
|
24.08.2019 17:10 |
klej tadam
|
Witam! Aniela, buty sklejone klejem TADAM® można prać w pralce.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
szara mysza
|
30.08.2019 23:04 |
buty
|
Ja kupuję takie z gumowymi nosaki, nie przecierają się, a w razie czego sklejam tadam i trzyma. |
wyślij odpowiedź |
|
|
|
Autor:
oetadam
|
04.09.2019 21:24 |
klej tadam
|
Witam! Piotrowa, przed klejeniem butów klejem TADAM należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl |
wyślij odpowiedź |
|
|