|
|
|
|
|
Autor:
Ula
|
01.12.2017 10:05 |
Prezent na Mikołajki
Co kupujecie swoim dzieciakom na Mikołaja? Mnie trochę przeraża ten zalew prezentów, zabawek kolejnych a od całej rodziny dzieciaki je dostają i chciałabym coś innego wymyślić. Macie jakieś pomysły? |
wyślij odpowiedź |
Autor:
Ula2
|
06.12.2017 14:47 |
edukacyjnie
|
Warto podarować coś edukacyjnego :)
Np. mini eksperymenty - tworzenie sztucznego śniegu czy mierzenie aligatora - nieduży koszt, a ogromna dawka frajdy i radość z przeprowadzania doświadczeń: https://www.mojebambino.pl/2011-doswiadczenia
:) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Adrianna
|
13.12.2017 11:02 |
rodzinny czas
|
Znam to! Na Mikołaja było skromnie- słodkości, ale powiem Ci co my planujemy na święta i może Ci się spodoba- jedziemy do Białki Tatrzańskiej do Terma Bania, tam mają baseny z wodą termalną no i strefa zabawy przede wszystkim w kontekście dzieciaków wygląda imponująco, a taki bilet na całą rodzinę nie wychodzi droga- taniej niż niejedna zabawka więc moim zdaniem tym bardziej lepiej postawić na taki rodzinnie spędzony czas |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Emma31
|
14.12.2017 11:19 |
ubranka
|
My podobnie. Na Mikołaja nic wielkiego, jakieś słodycze i drobiazgi. Pod choiknkę kupujemy zawsze coś więszkego i w tym roku zrezygnowaliśmy z zabawek. Kupiliśmy naszej małej ubranka z psoty.com. Sukienkę, opaskę, dresy i spódniczkę. Mała pójdzie po świetach do przedszkola i wiem, że będzie zachwycona |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
justyna pankiewicz
|
25.04.2018 08:59 |
sesja fotograficzna
|
Co myślicie o sesji fotograficznej z dzieckiem ? Znajoma poleciła mi ten salon http://www.fotofascynacja.com Dziewczyna robi piękne zdjęcia, ma profesjonalne podejście i dobry sprzęt. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Anna Bursztyn
|
13.09.2018 12:23 |
ubrania, ksiązeczki,
|
Mikołajki to mi się kojarzą bardziej z jakimś upominkiem, może jaki gadżet plus słodycze,
jakaś cześć garderoby też jest okey, gra planszowa albo jakaś książeczka? :) |
wyślij odpowiedź |
|
|
|
|
|
|