szkolenia teoretyczne i warsztaty praktyczne z wytycznych przepisów prawa dotyczących żywienia dzieci w przedszkolach
Serdecznie Zapraszamy na szkolenie dedykowane osobom odpowiedzialnym za przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży organizowane w Warszawie dnia 15.06.2015 . Czas trwania warsztatów 4 godziny zegarowe
Stołówka w jednostce oświatowej, sprzedaż w sklepikach szkolnych w świetle proponowanych zmian do Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015 roku
•Aktualne zalecenia Instytutu żywności i żywienia. Ogólne informacje o nowych przepisach prawnych. Szczegółowe wytyczne wynikające z przepisów prawnych.
•Wymagania dotyczące produktów z poszczególnych grup żywności wykorzystywanych do przygotowania posiłków w kuchniach placówek oświatowych. Planowanie jadłospisów.
• Omówienie proponowanych zmian i propozycja dań
•Ciekawostki, wskazówki, wiedza konieczna. Pytania.
zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą poltorak@haccp-gmp.home.pl
|