MAŁE DZIECKO

RADY I PORADY

PRZEDSZKOLE

KĄCIK NAUCZYCIELSKI

INNE RÓŻNE TEMATY I WĄTKI

Forum > INNE RÓŻNE TEMATY I WĄTKI > Mądry wydatek 500 plus
rozpocznij nowy wątek   |  lista wątków  |   lista kategorii  

Autor: Martka Ka 15.04.2016 08:45  
Mądry wydatek 500 plus
Zastanawiałyście się jak mądrze skorzystać z tych 500 plus? Przyznam, że złożyłam już wniosek i to chyba dobra okazja żeby trochę pomnożyć środki, gdybym zrobiła mały domowy biznes mogłoby się udać. Chcę kupić hafciarkę i robić ubranka dla dzieci, z dobrej jakości materiałów, trwałe, delikatne dla skóry no i ślicznie zdobione… myślicie, że jest szansa zyskać klientów w takim biznesie?
wyślij odpowiedź

Autor: minionka 15.04.2016 11:12  
fajnie
Jak dla mnie brzmi to super! Sama mam hafciarkę Bernina ale tylko dla swoich dzieciaków to robię, nie myślałam nigdy o sprzedaży, a w sumie brzmi super tym bardziej, że akurat z tym 500 plus spokojnie sobie na raty powolutku możesz wziąć i zacząć faktycznie zarabiać, jak postawisz fajną stronę internetową to sądzę, że klienci się pojawią.
wyślij odpowiedź

Autor: aśkuś 29.04.2016 10:12  
codzienne wydatki
bardzo podoba mi się Twój pomysł, ja raczej będę te pieniądze przeznaczała na codzienne wydatki, taki zastrzyk gotówki zdecydowanie mi się przyda, teraz np. padł mi odkurzacz i muszę kupić nowy, wyczaiłam tani w http://www.dobregarnki.pl/ no ale nie mam i tak z marszu pieniędzy żeby kupić jak się żyje od pierwszego do pierwszego
wyślij odpowiedź

Autor: Anna M. 02.10.2016 12:37  
500 plus
Moim zdaniem, to zależy od budżetu, który posiadamy. Ja i bez 500 plus jestem w dość dobrej sytuacji finansowej dlatego postanowiłam wpłacać je dzieciom na konto plus kupuję im z te pieniądze książki lub jak wpadnie mi jakaś w oko - fajną planszówkę. Co prawda, zazwyczaj są one drogie, ale ostatnio znalazłam wydawnictwo Tailor Games, które ma fajne gry w przyzwoitych cenach.
wyślij odpowiedź

Dodaj swoją opinię
Tytuł:
Komentarz:
Imię, nazwisko:
Adres email:

###      #    #######  ####### 
  #   #    ##    #        #    #  
 #     #  # #    #            #   
 #     #    #    ######      #    
 #     #    #          #    #     
  #   #     #    #     #    #