|
|
|
|
|
Autor:
Ewa Maciejewska
|
09.09.2015 11:43 |
Nowe radio dla dzieci
Ostatnio narzekałam do męża, ze dla dzieci nie ma nic ciekawego w eterze, okazuje się, ze niekoniecznie:) Polskie Radio Dzieciom, publiczne i co ważne-bez reklam, sporo ciekawych audycji, również dla rodziców, dużo muzyki (nie tylko dla dzieci, jest fajna audycja muzyczna jakoś po południu codziennie), warto posłuchać :) znacie? |
wyślij odpowiedź |
Autor:
Mama Werka
|
16.09.2015 18:34 |
Dla dzieci nie tylko w eterze
|
Ja jakoś nie przepadam za radiem i z dzieciakiem też go nie słucham ;) Zazwyczaj mamy inne rozrywki. A jak już muszę na chwilę odsapnąć, to korzystam zazwyczaj z portalu http://bajkowa.tv/ Są tam same fajne bajki i bez nieodpowiednich treści, więc mogę spokojnie się wyłączyć na parę minut i nie martwić się o to, co dzieciak ogląda :) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Ewa Maciejewska
|
09.11.2015 15:53 |
radio
|
Portali z bajkami to znamy na pęczki ;) a radio to jest takie magiczne medium, ze warto dać dzieciom się z nim zapoznać :) a nuż się spodoba:) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Anna Kosiar
|
17.11.2015 16:45 |
Polskie Radio Dzieciom
|
A my właśnie tego radia słuchamy od jakiegoś czasu, odkryte przypadkiem podczas podróży pociągiem, gdy tylko telefon był pod ręką, słuchaliśmy na słuchawkach z dzieckiem - są nawet piosenki z mojego dzieciństwa i uwaga: ZERO reklam. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Beata
|
22.12.2015 11:57 |
radio
|
My ostatnio odkryliśmy też Strefę Rodzica właśnie na radiu Dzieciom, ciekawe tematy są poruszane, ostatnio było na przykład o tym jak oszczędzać mając dziecko, o różnych systemach nauczania czy chorobach jamy ustnej. Także i dla rodziców i dla dzieciaków :) |
wyślij odpowiedź |
|
|
|
|
|
|