|
|
|
|
|
Autor:
Anna Wieczorkowska
|
04.09.2014 01:41 |
pogryzienie przez komary
jak bardzo są niebezpieczne ukąszenia komarów? jakie są powikłania? Czy Dziecko z widocznym obrzękiem po ukąszeniu komara otrzymuje jakąś pomoc w Przedszkolu?
03 września 2014r. |
wyślij odpowiedź |
Autor: Bea
|
11.09.2014 16:26 |
O matko!!! Te komary!!! ;-)))
|
Tak, wzywa się karetkę pogotowia :-))) O ile oczywiście rodzice wyrażą na piśmie zgodę na interwencję medyczną w razie wypadku :-)))
Przepraszam za ten żart, ale problem jest wyolbrzymiony. Żadnych konkretów jedynie pytania...chciałoby się powiedzieć, idiotyczne :-)))
A w domu komar nigdy nie ukąsił? Nie sądziłam, ze to takie kulturalne owady, ino w przedszkolu kąsają :-))) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: tomcug
|
11.09.2014 20:54 |
Odp:O matko!!! Te komary!!! ;-)))
|
A widzisz, Bea. Ja miałam w czerwcu mamusię, która ZABRONIŁA mi wychodzić z dziećmi na plac zabaw, bo komary niemiłosiernie kąsają. Oczywiście zakaz dotyczył całej grupy, bo ona przecież w domu samego dziecka trzymać nie będzie, z nudów by ją wykończyło:) Wiec niech dzieciaki duszą się w sali. Klient nasz pan! |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Bea
|
12.09.2014 13:25 |
Odp:Odp:O matko!!! Te komary!!! ;-)))
|
Takim mamusiom się z uśmiechem przytakuje, wysłuchuje się "problemu" i robi swoje ;-)))
Trzeba się było zapytać, czy jej dziecku oddychanie nie szkodzi...przecież teraz mamy niekoniecznie czyste powietrze :-)))
Oj, praca w przedszkolu bywa zabawna, zarówno dzięki dzieciom jak i rodzicom :-))) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Mysza
|
08.10.2014 15:11 |
Komar komarowi nie równy:D
|
Oj powiem Wam, że moja córa strasznie źle znosi ugryzienia przez komary. Takie ukąszenie puchnie jej strasznie mocno i tworzy się duży obrzęk. Boli, piecze a po paru dniach samo przechodzi. Ale wygląda to nieciekawie. Te komary jakieś zmutowane teraz chyba są:) |
wyślij odpowiedź |
|
|
|
|
|
|