Autor:
Monika S
|
03.02.2020 09:55 |
Catering
|
Niby zawsze byla kuchnia, ja sama pamietam czasy z kuchnią przedszkolną... Ale w dzisiejszych czasach mega popularny stał się catering, i tak tez jest w przedszkolu do którego uczęszcza mój syn. Dowożą im catering z M&S, a moj Antek jest zachwycony! A ja w szoku, bo jest totalnym niejadkiem, natomiast dania cateringowe bardzo mu smakują. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Paulina Jurek
|
04.02.2020 09:58 |
my space catering
|
Moje dziecko jest zadowolone z cateringu my space catering- bardzo sobie go chwali i mówi że obiadki są pyszne i zawsze syte. A z tego co wiem- jadłospisy są urozmaicone. Bardzo polecamy ten catering ;) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
ola santor
|
05.02.2020 11:35 |
obiadki
|
Fajny catering oferuje firma My space Catering :)) Obiadki są pyszne i zdrowe dzieci rekomenduja |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Kasia
|
07.02.2020 10:17 |
jedzenie
|
Pyszne jedzenie serwuje my space catering. Zdrowe przede wszystkim i najważniejsze jest to że dzieciom smakują. Wcześniej w przedszkolu była kuchnia i teraz odkąd jest catering to zdecydowanie lepiej. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
julia m
|
07.02.2020 13:01 |
catering dla przedszkoli
|
Dobre jedzenie serwuje catering My space catering- idealnie sprawdzi się dla maluchów. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Judyta Zaremba
|
25.02.2020 14:49 |
Catering
|
Jesli szukacie dobrego cateringu dla maluchów, to my space catering sprosta waszym wymaganiom. Nie ma nic lepszego niz zadowolone i najedzone dziecko. Polecam! |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Maria Staw
|
02.03.2020 10:45 |
my space catering
|
Jak dla mnie to super pomysl, dzieciaki chetnie jedzą, wszystko lepiej smakuje ;) Catering zapewnia firma my space catering takze wielki plus dla firmy |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Marta
|
12.03.2020 15:04 |
Catering - przedszkole
|
Zgodzę się z poprzedniczkami. Nasza placówka również w ostatnim czasie postanowiła przerzucić się na catering. Aktualnie testujemy ten od my space catering i zapowiada się obiecująco! Dzieci są zachwycone smakiem dań. Zjadają wszystko z apetytem. Ceny za catering są zdecydowanie adekwatne do jakości. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Monika
|
16.03.2020 19:03 |
żywienie dzieci
|
Dzień dobry,
jestem studentką 5 roku dietetyki na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym. Piszę pracę magisterską na temat żywienia dzieci w wieku przedszkolnym. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety. Ankieta jest całkowicie anonimowa. Z góry dziękuję.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb-rnTk4ZTQ7OSRiDSvlG5V9B5cvxx_AxbCBdSGfSwXr3HvA/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR3YaQ4NjQ4jSDAIFklVdqL3NeEWciydQo76J3n0ne3jjC1CcxLK0mAZtQY |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Hanka
|
25.03.2020 12:34 |
Catering
|
Od niedawna do przedszkola gdzie zapisana jest moja cora dowoza catering. Od tej pory mala zaczela normalnie jesc ! Firma cateringowa to my space catering, podobno bardzo dobra i spotkalam sie wlasnie z duza ilością pozytywnych opinii . |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Kamila Kowalczyk
|
14.04.2020 09:49 |
Odp:Catering
|
To akurat sporo osób tutaj poleca My Space Catering jeśli chodzi o posiłki w przedszkolach więc na pewno coś w tym jest. U mnie syn pójdzie do przedszkola w tym roku i będę szukała takiego żeby był ten catering. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Iwona
|
28.04.2020 13:56 |
Catering > kuchnia
|
Kiedyś kuchnie były bardzo popularne w przedszkolach. Ja pamiętam dobre, takie domowe jedzenie, no ale to było nieco ponad 20 lat temu. Trochę się jednak zmieniło. Teraz nie ma co ukrywać, dużo lepszą opcją jest catering. U mnie córka ma w przedszkolu catering z firmy My Space Catering i wg mnie jest to najlepsza firma która zajmuje się przygotowaniem posiłków dla najmłodszych. Nie chodzi tylko o dużą ilość warzyw czy owoców, ale też dostarczenie takich witamin i minerałów które w tak młodym wieku są bardzo ważne i pełnowartościowe posiłki. |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor:
Iza M
|
14.05.2020 14:09 |
Odp:Catering > kuchnia
|
Zgadzam się, że katering lepszy. Takie kuchnie to trochę melodia przeszłości. Firma o której piszesz (My Space Catering) kojarzę, bo teraz córka siostry w żłobku ma posiłki od nich i z tego co wiem jest ok |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Iwona
|
30.05.2021 12:32 |
moja opinia
|
hmm, dziwne te opinie jakby pisała jedna osoba i to zachwalanie ale jak ktoś współpracował z MS to wie jak jest. Jak ja otwierałam swoją pierwszą placówkę pytałam wszędzie o catering dziecięcy profesjonalny i była to ostatnia firma, która była polecana - ja nigdy nie współpracowałam z tą firmą ale widziałam u koleżanki, która brała od nich jedzenie dla dzieci (kotlety schabowe smażone na głębokim tłuszczu wręcz ociekające tym tłuszczem -jak dla mnie wszystko w tym temacie-nigdy dla dzieci żłobkowych i wczesnoprzedszkolnych nie powinno podawać takiego jedzenia-NIGDY. A w menu na tydzień pięknie opisane a w rzeczywistości lipa -ja odradzam.
na moje szczęście polecono mi dobry catering i trwamy już kilka lat, jest obficie, smacznie i czysto co jest bardzo istotne i prowadzę 5 placówek .
Życzę wam wszystkim dobrych decyzji i smacznego PAPU dla dzieci ;) |
wyślij odpowiedź |
|
|
Autor: Marta
|
06.07.2021 14:57 |
My Space Catering
|
Też mogę polecić My Space Catering. Syn ma u siebie w przedszkolu i mogę się wypowiedzieć jedynie w samych superlatywach. |
wyślij odpowiedź |
|
|